Foto: Publicitātes attēls
Sātīgs brokastu burgers ar liellopa gaļas kotletēm, bekonu un ceptu olu. Recepti piedāvā "Rakvere" gaļas meistari.
30Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 rudzu burgeru maizītes8 ĒKasais kečups4 liellopa gaļas kotletes (piemēram, "Rakvere" burgerkotletes)4 olas8 šķēlesbekons8 šķēlessiers4 saujasrukola šķēlestomāti šķēlesgurķi

Pagatavošana

1

Uzliec bekonu un liellopu gaļas kotletes uz plāts, kas pārklāta ar cepamo papīru, un liec cepties 200 grādu karstā cepeškrāsnī.

2

Cep aptuveni 5 minūtes, līdz bekons ir kļuvis patīkami kraukšķīgs un kotletes čurkst.

3

Pēc tam apgriez tos otrādi un uzliec uz kotletēm siera šķēles. Atstāj cepeškrāsnī vēl uz 5 minūtēm.

4

Vienlaikus uz pannas izcep olas un nedaudz sasildi maizes pusītes.

5

Uz katras maizes apakšējās pusītes uzsmērē 1 ēdamkaroti kečupa, uzliec virsū rukolu, kotleti, gurķa, tomāta un bekona šķēlītes, kā arī olu.

6

Apzied ar ēdamkaroti kečupa arī augšējo maizītes pusīti un uzliec uz olas. Burgers gatavs!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!