30Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 rudzu burgeru maizītes8 ĒKasais kečups4 liellopa gaļas kotletes (piemēram, "Rakvere" burgerkotletes)4 olas8 šķēlesbekons8 šķēlessiers4 saujasrukola šķēlestomāti šķēlesgurķi
Pagatavošana
1
Uzliec bekonu un liellopu gaļas kotletes uz plāts, kas pārklāta ar cepamo papīru, un liec cepties 200 grādu karstā cepeškrāsnī.
2
Cep aptuveni 5 minūtes, līdz bekons ir kļuvis patīkami kraukšķīgs un kotletes čurkst.
3
Pēc tam apgriez tos otrādi un uzliec uz kotletēm siera šķēles. Atstāj cepeškrāsnī vēl uz 5 minūtēm.
4
Vienlaikus uz pannas izcep olas un nedaudz sasildi maizes pusītes.
5
Uz katras maizes apakšējās pusītes uzsmērē 1 ēdamkaroti kečupa, uzliec virsū rukolu, kotleti, gurķa, tomāta un bekona šķēlītes, kā arī olu.
6
Apzied ar ēdamkaroti kečupa arī augšējo maizītes pusīti un uzliec uz olas. Burgers gatavs!
BrokastisPusdienasLaunagsPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBekonsGurķiKečupsLapu salātiMaizeSiersGaļas ēdieniBurgeri, sendviči, vrapi un kebabi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit