30Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
400 gkonservēti mango450 gtropisko augļu jogurts (mango, papaija)300 gbiskvīts4 ĒKdeserta vīns700 gkonservēti tropiskie augļi300 gzemenes300 mlsaldais krējums1 ĒKpūdercukurs2 TKvaniļas ekstrakts DEKORĒŠANAI:3 zemenes2 ĒKkokosriekstu pārslas vai skaidiņas
Pagatavošana
1
Blenderī saber nokāstus mango gabaliņus un pievieno jogurtu. Visu sakul viendabīgā masā.
2
Lielā deserta trauka pamatnē ieliec pusi no nepieciešamā biskvīta un pārlej ar divām ēdamkarotēm deserta vīna.
3
Tad virsū izkārto pusi no konservētajiem augļiem un pusi no zemenēm, kas sagrieztas gabaliņos. Kad tas paveikts, pārlej visu ar pusi jogurta masas.
4
Pēc tam atkārto procesu – liec vienu kārtu biskvīta, tad deserta vīnu, tad atlikušos augļus un zemenes, un vēlreiz aplej ar atlikušo jogurta masu.
5
Sakul saldo krējumu ar pūdercukuru un vaniļas ekstraktu putukrējumā. Liec putukrējumu virsū kārtojumam. Dekorē ar veselām zemenēm un kokosriekstu pārslām vai skaidiņām.
6
Pasniedz atdzesētu.
Lai labi garšo!
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasPasniegt atdzesētuDeserta vīnsJogurtsPūdercukursSaldais krējumsZemenesKārtojumi un šarlotesKokosriekstu skaidiņasVaniļas ekstrakts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit