Foto: Shutterstock
Krāsnī ceptas, mazliet pikantas ķirbja šķēlītes ar olīveļļu, ķiplokiem un timiānu. Būs garšīgi ēšanai tāpat vai kā piedeva pie gaļas kartupeļu vietā.
35Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
1 kgķirbji olīveļļa pēc garšassāls pēc garšaspipari timiāns2 ķiploka daiviņas

Pagatavošana

1

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200°C.

2

Ķirbi nomizo, izgrebj un sagriež nelielos gabaliņos. Ķirbja gabaliņus izkārto uz cepešplāts, kas izklāta ar cepamo papīru.

3

Tad apkaisa ar sāli un pipariem, kā arī apslaka ar olīveļļu.

4

Bļodiņā liek saspiestas ķiploku daiviņas un pāris šķipsnas sasmalcinātas timiāna lapiņas. Masu samaisa un uzbārsta virsū ķirbjiem.

5

Ķirbjus liek cepeškrāsnī un cep 20 minūtes, līdz gabaliņi ir zeltaini brūni un mīksti.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!