35Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
1 kgķirbji olīveļļa pēc garšassāls pēc garšaspipari timiāns2 ķiploka daiviņas
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200°C.
2
Ķirbi nomizo, izgrebj un sagriež nelielos gabaliņos. Ķirbja gabaliņus izkārto uz cepešplāts, kas izklāta ar cepamo papīru.
3
Tad apkaisa ar sāli un pipariem, kā arī apslaka ar olīveļļu.
4
Bļodiņā liek saspiestas ķiploku daiviņas un pāris šķipsnas sasmalcinātas timiāna lapiņas. Masu samaisa un uzbārsta virsū ķirbjiem.
5
Ķirbjus liek cepeškrāsnī un cep 20 minūtes, līdz gabaliņi ir zeltaini brūni un mīksti.
Lai labi garšo!
Ēdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemZiemassvētku receptesCepeškrāsnsĶiplokiDārzeņu ēdieniTimiānsķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit