30Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kgķirbji1 ĒKeļļa2 sīpoli3 ĒKkarija pasta0.5 TKkardamons3 TKsinepju sēklas250 mldārzeņu buljons400 mlkokosriekstu piens400 gkonservēti turku zirņi2 laimi saujapiparmētras
Pagatavošana
1
Katlā uzkarsē eļļu. Tad saber tajā sakapātus sīpolus, pievienojot karija pastu, kardamonu un sinepju sēklas. Visu maisot apcep 2–3 minūtes.
2
Tad katlā pievieno kubiņos sagrieztus ķirbjus un apviļā karija pastā. Pārlej ar buljonu un kokosriekstu pienu. Ļauj šķidrumam sākt burbuļot, tad pievieno turku zirņus un visu sutina apmēram 10 minūtes, līdz ķirbji ir mīksti.
3
Gatavajā sautējumā iespiež viena laima sulu. Otru sagriež daiviņās. Pasniedz kariju bļodiņās, virsū uzberot saplucinātas piparmētras vai kādu citu garšaugu pēc gaumes, klāt liekot arī laima daiviņu.
Lai labi garšo!
Ēdieni veģetāriešiemVakariņu idejasCepšanaAugu eļļaKardamonsKarijsLaimsPiparmētrasSinepesTurku zirņiSautējumiDārzeņu buljonsKokosriekstu piensķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit