30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gbiezpiens2 gab.olas4 ĒKcukurs1 šķipsnasāls1 TKvaniļas cukurs100 gmilti eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Biezpienu sasmalcini blenderī vai saspaida ar dakšiņu, līdz tas ir viendabīgs.
2
Pievieno olas, cukuru, vaniļas cukuru, sāli un kārtīgi samaisa. Tad pievieno izsijātus miltus un iemaisa, līdz masa ir viendabīga.
3
Pannā uzkarsē eļļu. Lēzenā šķīvī ieber vēl nedaudz miltu.Ar ūdenī samērcētu karoti ņem biezpiena masu, liek miltos un uzmanīgi apviļā no visām pusēm, veidojot "sirņika" formu. Notrauc liekos miltus un liek pannā, cepot, līdz plācenīši ir zeltaini no abām pusēm.
4
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru, pasniedz ar skābo krējumu.
Lai labi garšo!
BrokastisLaunagsĒdieni bērniemBērnu ballītes ēdieniMātes dienas ēdieniPannā cepts ēdiensKrievu nacionālā virtuveBiezpiensMiltiOlasPankūkasGavēņa laika ēdieniVaniļas cukursViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit