30Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 mango120 mlsaldais krējums230 mlmaskarpone60 gpūdercukurs paciņa cepumi, piemēram, "Selga"
Pagatavošana
1
Mango nomizo, izņem kauliņu. Nogriež apmēram 8–12 garenas šķēlītes un pietaupa vēlākam.
2
Pārējo sagriež nelielos gabaliņos, saber virtuves kombainā un sasmalcina putriņā.
3
Aukstu saldo krējumu ielej bļodā un ar mikseri nedaudz paputo. Tad pievieno istabas temperatūrā noturētu maskarponi un pūdercukuru. Visu saputo gaisīgā krēmā.
4
Cepumus sasmalcina virtuves kombainā smalkās drupačās.
5
Sagatavo četras deserta glāzītes. Glāžu pamatnē vienlīdzīgi saber sasmalcinātos cepumus. Tad virsū liek maskarpones krēma kārtu, lai sanāktu visām četrām glāzēm.
6
Deserta pēdējā slānī liek mango biezeni. Glāzīti pabeidz rotāt ar mango šķēlītēm, kuras savīsta rozītes izskatā.
7
Pagatavotās siera kūku glāzītes liek ledusskapī un nedaudz atdzesē.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit