20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
saujaspināti pēc garšasKrievijas siers (piemēram, ''Trikata'')100 gšampinjoni4 šķēlesgraudu maize2 gab.ķiploku daivas timiāna zariņš1 gab.citrons pēc garšassāls un pipari
Pagatavošana
1
Šampinjonus sagriez šķēlītēs un apcep uz pannas nelielā eļļas vai sviesta daudzumā. Pievieno arī smalki sakapātu ķiploku, citronu miziņas un spinātus. Ja vēlies, vari pievienot pāris pilītes medus saldumam.
2
Maizes apzied ar sviestu no abām pusēm. Tajās liec salocītas Krievijas siera šķēlītes, pāri kārto sacepto šampinjonu masu, tai pāri liec vēl pāris siera šķēlītes un noslēdz ar otru maizīti.
3
Mazliet saspied, lai tās labi turas kopā, un liec 200 grādu sakarsētā cepeškrāsnī un cep, līdz siers izkusis un maizītes zeltainas. Tas prasīs aptuveni 7 minūtes.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit