30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gmakaroni12 gab.saulē kaltēti tomāti1 gab.sīpols300 mlsaldais krējums pēc garšasmalti melnie pipari70 gcietais siers svaigi zaļumi
Pagatavošana
1
Novāra makaronus sālsūdenī līdz al dente, lai tie nav pavisam mīksti.
2
Dziļā pannā sakarsē eļļu un uz lēnas uguns apcep smalki sakapātus saulē kaltētus tomātus un sīpolu. Kad sīpoli jau apcepušies caurspīdīgi, pielej saldo krējumu un karsē 5 minūtes.
3
Mērcei pievieno sarīvētu cieto sieru, maltos piparus un karsē vēl 2 minūtes.
4
Mērcei pievieno nokāstus makaronus un samaisa.
5
Pasniedz ar sarīvētu sieru un svaigiem zaļumiem.
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemPannā cepts ēdiensVārīšanaMakaroniSaulē kaltēti tomātiMakaronu ēdieniviegliIkdienas maltīteiCietais siersMakaroni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit