40Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gvistas fileja100 gkokosriekstu piens1 bundža 'Bonduelle' pupiņu karija mērcē10 gčili pipars pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Vistas fileju sagriež trīs nelielās daļās un ierīvē ar garšvielām.
2
Apcep dziļā pannā vai katliņā.
3
Ceptajai filejai pievieno kokosriekstu pienu, pupiņas un lielos gabalos sakapātu čili piparu, no kura izņemtas sēklas.
4
Sautē uz nelielas uguns aptuveni 10 minūtes.
5
Ieteicams pasniegt kopā ar makaroniem vai rīsiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit