Bonduelle
Karijs un kokosriekstu piens ir eksotiski, taču mums jau pazīstami produkti. Receptē izmantotās baltās pupiņas sniedz ne tikai plašu klāstu noderīgu uzturvielu, bet arī ļauj atklāt jaunas, neierastas garšas nokrāsas. Šis ēdiens ar maigo garšu ir ļoti piemērots vakariņām. Ja gribat izvairīties no ogļhidrātiem, ēdiet to bez piedevām, ja vēlaties ko sātīgāku, tad tas lieliski saderēs ar makaroniem vai rīsiem.
40Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gvistas fileja100 gkokosriekstu piens1 bundža 'Bonduelle' pupiņu karija mērcē10 gčili pipars pēc garšassāls, pipari

Pagatavošana

1

Vistas fileju sagriež trīs nelielās daļās un ierīvē ar garšvielām.

2

Apcep dziļā pannā vai katliņā.

3

Ceptajai filejai pievieno kokosriekstu pienu, pupiņas un lielos gabalos sakapātu čili piparu, no kura izņemtas sēklas.

4

Sautē uz nelielas uguns aptuveni 10 minūtes.

5

Ieteicams pasniegt kopā ar makaroniem vai rīsiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!