30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 bundžas 'Bonduelle' sarkanās pupiņas čili mērcē6 tomāti200 gmednieku desiņas500 gliellopa gaļas fileja1 sīpols1 burkāns3 ĒKtomātu pasta6 kinzas zariņi4 ĒKaugu eļļa pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Nomizo tomātus, sagriež lielos kubiņos.
2
Sīpolus un burkānus sagriež salmiņos, gaļu un desas - vidēja izmēra gabaliņos.
3
Uz lielas uguns lielā katlā ar biezu dibenu apcep desiņas 1-2 minūtes. Izņem ārā.
4
Ielej augu eļļu, 5 minūtēs apcep sīpolus un burkānus.
5
Pievieno tomātus un tomātu pastu, samazina uguni un uzvāra, tad sutina 3 minūtes.
6
Uz atsevišķas pannas ar minimālu eļļas daudzumu aptuveni 3-5 minūtēs apcep gaļu. Gaļu pievieno dārzeņiem.
7
Pievieno pupiņas kopā ar mērci, ielej buljonu. Samaisa, ļauj uzvārīties un turpina karsēt 10 minūtes.
8
Samazina uguni, pievieno desiņas, sāli un piparus. Karsē 5 minūtes.
9
Pasniedz ar zaļumiem.
Ass un pikants ēdiensCepšanaBurkāniLiellopa filejaTomātiTomātu pastaDārzeņu zupasGaļas zupasKonservētas pupiņasdesa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit