Bonduelle
Zupa ar spēcīgu garšu sātīga ēdiena cienītājiem. Šajā Chili con carne interpretācijā netrūkst gaļas, garšvielu un, protams, sarkano pupiņu. Angļu valodā ir iegājies apzīmējums "komforta ēdiens" (comfort food), ar kuru tiek apzīmēti tādi ēdieni, kas dod mājīguma sajūtu un ļauj vismaz uz brīdi piemirst par savām ikdienas raizēm – šī zupa noteikti ir viens no šādiem ēdieniem.
30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 bundžas 'Bonduelle' sarkanās pupiņas čili mērcē6 tomāti200 gmednieku desiņas500 gliellopa gaļas fileja1 sīpols1 burkāns3 ĒKtomātu pasta6 kinzas zariņi4 ĒKaugu eļļa pēc garšassāls, pipari

Pagatavošana

1

Nomizo tomātus, sagriež lielos kubiņos.

2

Sīpolus un burkānus sagriež salmiņos, gaļu un desas - vidēja izmēra gabaliņos.

3

Uz lielas uguns lielā katlā ar biezu dibenu apcep desiņas 1-2 minūtes. Izņem ārā.

4

Ielej augu eļļu, 5 minūtēs apcep sīpolus un burkānus.

5

Pievieno tomātus un tomātu pastu, samazina uguni un uzvāra, tad sutina 3 minūtes.

6

Uz atsevišķas pannas ar minimālu eļļas daudzumu aptuveni 3-5 minūtēs apcep gaļu. Gaļu pievieno dārzeņiem.

7

Pievieno pupiņas kopā ar mērci, ielej buljonu. Samaisa, ļauj uzvārīties un turpina karsēt 10 minūtes.

8

Samazina uguni, pievieno desiņas, sāli un piparus. Karsē 5 minūtes.

9

Pasniedz ar zaļumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!