11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 šķēlestostermaize4 šķēlesvieglais Krievijas siers100 gtomātu mērce100 gselerijas sakne1 Šalotes sīpols1 ķiploka daiviņa2 sālīti gurķi pēc garšassāls pēc garšascukurs pēc garšaspētersīļi eļļa
Pagatavošana
1
Uzkarsētā katliņā ar eļļu izsautē iepriekš sakapātu sīpolu un sasmalcinātu ķiploku.
2
Pievieno smalki kubiņos sagrieztu seleriju, pasautē pāris minūtes, papildini ar tomātu mērci.
3
Uzliec katliņam vāku un uz lēnas uguns sautē apmēram 30 minūtes (līdz selerija mīksta). Pieber sāli un cukuru pēc garšas, atdzesē.
4
Uz maizes smērē biezā kārtā mērci, pārklāj ar šķēlēs sagrieztu sālītu gurķi, tad – ar sieru un cep krāsnī, līdz siers izkusis un maizes apakša – zeltaina.
Padoms: pirms cepšanas tostermaizi var sagriezt mazākos gabaliņos, veidojot pirkstiņuzkodas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit