30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gmalta jēra gaļa600 mlgaļas buljons1 bundža "Bonduelle" tvaicēto turku zirņu2 sīpoli2 tomāti1 ķiploka daiviņa2 ĒKaugu eļļa2 ĒKmedus1 TKHmeļi-suneļi pēc garšaspipari, sāls
Pagatavošana
1
Sīpolus un svaigus tomātus sagriež smalkos kubiņos.
2
Katlā uzsilda augu eļļu, apcep sīpolus 2-3 minūtes. Pievieno malto gaļu, cep uz lielas uguns, nepārtraukti apmaisot, 2-3 minūtes.
3
Pielej buljonu, uzvāra. Turpina vārīt mērenā karstumā 4-5 minūtes, noņemot putas.
4
Uzvāra, pievieno saspiestu ķiploka daiviņu, medu, svaigus tomātus, turku zirņus, hmeli-suneli garšvielu un vāra mērenā karstumā 4-5 minūtes. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Padoms: Gatavojiet zupu iepriekšējā dienā. Visām gaļas zupām garša uzlabojas, kad zupa ir pastāvējusi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit