Bonduelle
Šajā ēdienā apvienoti trīs produktu pagatavošanas veidi: svaigs, kūpināts un cepts. Ēdiena krāsas priecē acis, bet produktu daudzveidība nodrošina, ka ēdiens būs ne tikai gards, bet arī bagāts ar nepieciešamajām uzturvielām, vitamīniem un minerāliem. Pēc karaliskā laša nākamā galvenā loma šai ēdienā ir zaļajiem zirnīšiem, kuros ir vairāk nekā 8 minerāli, 7 vitamīnu veidi un šķiedrvielas.
15Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
300 kūpināts Skotijas lasis2 kgmedus melone100 gsalātu maisījums50 glazdu rieksti pusbundža "Bonduelle" zaļo zirnīšu20 redīsi1 apelsīns3 ĒKolīveļļa0.5 TKcukurs pēc garšassāls2 sarkanā bazilika zariņi

Pagatavošana

1

Sausā pannā apgrauzdē lazdu riekstus ar sāli.

2

Uz citas pannas apcep olīveļļā zirnīšus, pievienojot tiem 1/2 tējkaroti cukura.

3

Sagriež meloni garenos gabaliņos. Sagriež redīsus.

4

Šķīvī kārto meloni, zivi, redīsus, salātu maisījumu, ceptus zirnīšus un lazdu riekstus. Dekorēšanai izmantojiet apelsīna miziņu un sarkanā bazilika lapiņas.

Padoms: Apelsīna mizu plānā kārtiņā nogrieziet ar nazi, pēc tam sagrieziet tievos salmiņos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!