15Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
300 kūpināts Skotijas lasis2 kgmedus melone100 gsalātu maisījums50 glazdu rieksti pusbundža "Bonduelle" zaļo zirnīšu20 redīsi1 apelsīns3 ĒKolīveļļa0.5 TKcukurs pēc garšassāls2 sarkanā bazilika zariņi
Pagatavošana
1
Sausā pannā apgrauzdē lazdu riekstus ar sāli.
2
Uz citas pannas apcep olīveļļā zirnīšus, pievienojot tiem 1/2 tējkaroti cukura.
3
Sagriež meloni garenos gabaliņos. Sagriež redīsus.
4
Šķīvī kārto meloni, zivi, redīsus, salātu maisījumu, ceptus zirnīšus un lazdu riekstus. Dekorēšanai izmantojiet apelsīna miziņu un sarkanā bazilika lapiņas.
Padoms: Apelsīna mizu plānā kārtiņā nogrieziet ar nazi, pēc tam sagrieziet tievos salmiņos.
Zivju un jūras produktu uzkodasApelsīniLapu salātiMeloneRedīsiZirņiDažādi salātiViegla vasaras maltīteLazdu rieksti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit