15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
8 šķēlesciabata2 gab.tomāti4 gab.ķiploki, daiviņas8 gab.olas pēc garšassāls pēc garšaspipari, malti pēc garšaszaļumi, kapāti olīveļļa, cepšanai
Pagatavošana
1
Katru tomātu sadala četrās daļās. Ķiplokus nomizo.
2
Pannā uzkarsē eļļu, apcep maizītes 1 – 2 minūtes no katras puses, līdz tās ir zeltainas. Ja nevēlies izmantot eļļu, maizītes var apcept sakarsētā cepeškrāsnī.
3
Tad pannā cep olas, pievieno sāli un piparus. Ceptas olas var aizstāt ar plaucētām olām. Noderīgus padomus, kā tās pareizi pagatavot, uzzināsi šeit.
4
Katru maizīti vispirms ieberzē ar ķiploku, tad ar tomāta daiviņu, tā, ka pāri paliek tika miziņa.
5
Uz maizītēm liek olas, pārkaisa ar kapātiem zaļumiem un pasniedz.
BrokastisLieldienu receptesCiabataGaršvielas un garšaugiPipariTomātiPīrāgi un smalkmaizītesGavēņa laika ēdieniViegla vasaras maltīteOmletes un olu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit