Foto: Publicitātes attēls
Koši sārta un ļoti garda biešu un krēmsiera mīklas maize. Tā būs īpaši sātīga un izteiksmīga, pateicoties biešu garšai, tāpēc pasniedz ar sviestiņu vai svaigo sieru. Recepti "Tasty" lasītājiem piedāvā "Elvi".
80Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
BIEŠU MĪKLAI:160 gaugstākā labuma milti110 gpilngraudu milti1 ĒKcepamais pulveris1 TKsāls250 gbiešu biezenis3 olas65 gsviests180 gpaniņas KRĒMSIERA KĀRTAI:200 gkrēmsiers1 ola1 ĒKmilti sakapāti zaļumi

Pagatavošana

1

Samaisa abus miltu veidus, pievieno sāli un cepamo pulveri.

2

Cita traukā sakuļ olas, pievieno paniņas, izkausētu sviestu un biešu biezeni. Biešu biezeni pagatavo no vārītām, ļoti mīkstām bietēm, kas pēc tam sablendētas.

3

Biešu masai pakāpeniski pievieno miltus, labi samaisa. Atsevišķā traukā uzputo krēmsieru, pievieno miltus, olu, zaļumus un labi samaisa.

4

Ietaukotā maizes cepamtraukā (~10x20 cm) kārtās vienu virs otras liek biešu un krēmsiera masas (sākumā liek biešu masu, tad krēmsieru, tad atkal biešu – tik daudz kārtās, līdz izlietotas abas sagatavotās masas).

5

Liek sakarsētā cepeškrāsnī un 180° C temperatūrā cep apmēram 50 minūtes. Pirms pasniegšanas atdzesē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!