45Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 saldie kartupeļi3 ĒKolīveļļa3 ĒKmedus2 TKkanēlis pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180°C.
2
Saldos kartupeļus jeb batātes nomizo un sagriež kubiņos. Tos izkārto uz cepešplāts, kas izklāta ar cepampapīru. Kartupeļus apslaka ar eļļu, tad medu. Visu apkaisa ar kanēli, sāli un pipariem.
3
Kartupeļu gabaliņus nedaudz apmaisa, lai tie kārtīgi apviļātos. Tad liek krāsnī un cep 25–30 minūtes, līdz tie ir mīksti un zeltaini.
Gatavos saldo kartupeļu gabaliņus izņem no krāsns, pārliec servējamā traukā un pasniedz. Lai labi garšo!
PusdienasĒdieni veģetāriešiemKanēlisOlīveļļaSaldie kartupeļiDārzeņu ēdieniGavēņa laika ēdieniIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit