7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 lpiens3 ĒKcukurs160 gmanna pēc garšasrozīnes1 šķipsnasāls200 mlsaldais krējums1 TKvaniļas cukurs
Pagatavošana
1
Katliņā lej pienu, pievieno cukuru, sāli un uzvāra.
2
Aktīvi maisot, sāk pievienot mannu un, nepārtraukti maisot, ļauj tai 2–3 minūtes uzbriest, tad pievieno rozīnes.
3
Katliņu noņem no uguns, putru atdzesē (var to uz nakti ielikt ledusskapī).
4
Saldo krējumu saputo ar vaniļas cukuru, tad iecilā to putrā.
LaunagsVārīšanaMannaPiensSaldais krējumsKrēmiPasniegt nākamajā dienāVaniļas cukursRozīnesLatviešu nacionālā virtuve
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit