30Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
0.5 parastais kāposts0.5 sarkanais kāposts150 gBriseles kāposti100 gkressalāti3 apelsīni75 ggranātābola sēkliņas100 gpistācijas (izlobītas) MĒRCEI:3 ĒKrapšu eļļa1 TKmedus1.5 ĒKšerija vai kādas citas garšas etiķis
Pagatavošana
1
Uzkarsē uz nelielas uguns sausu un tīru pannu un apgrauzdē tajā pistācijas, līdz tās nedaudz apbrūnējušas. Izber no pannas un atdzesē.
2
Parasto kāpostu, sarkano kāpostu un Briseles kāpostus smalki sagriež ar nazi vai sašķēlē ar mandolīnu vai virtuves kombainu. Kāpostus ieliek salātu bļodā.
3
Apelsīnus nomizo un sadala daiviņās uzmanīgi kādā traukā, lai saglabātu to sulu.
4
Sajauc salātus – kāpostiem pievieno kressalātus, kā arī apelsīnu gabaliņus. Mērcei nepieciešamās sastāvdaļas samaisa un piejauc arī apelsīnu sulu, kas no tiem atlikusi. Pārlej pār kāpostiem, nedaudz apmaisa.
5
Beigās salātiem pievieno apgrauzdētas pistācijas un izlobītas granātābola sēkliņas.
Lai labi garšo!
Ēdieni veģetāriešiemBērnu ballītes ēdieniBriseles kāpostiKresesKāpostiMedusPistācijasSarkanais kāpostsDārzeņu salātiRapšu eļļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit