15Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
50 gpiecgraudu brokastu pārslas, piemēram, "Dobeles dzirnavnieks"120 mlūdens120 mlpiens šķipsnakaltēts timiāns avokado2 šķēleskūpināts lasis redīss
Pagatavošana
1
Mazā katliņā ieber piecgraudu pārslas, pielej pienu un ūdeni, pieber nedaudz timiāna. Nepārtraukti maisot, uzvāri. Samazini liesmu un turpini vārīt vēl 5 minūtes, līdz putra sāk sabiezēt. Nogriez uguni, uzliec vāku un uzbriedini vēl 2–3 minūtes.
2
Putru liec bļodā, virsū kārtojot avokado, laša šķēlītes un redīsu.
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAuzu pārslasAvokadoKūpināts lasisPiensRedīsiŪdensviegliIkdienas maltīteiTimiānsPutras un biezputras
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit