Sastāvdaļas
Pagatavošana
Filejas noskalo un nosusina. Katru gareniski sagriež divās daļās.
Ar gaļas āmuriņa gludo pusi uzmanīgi paklapē (vai arī saliek gaļas šķēles vienu virs otras, pārklāj ar pārtikas plēvi un norullē ar mīklas rulli).
No abām pusēm apsāla, appiparo.
Katras gaļas šķēles centrā liek šķiņķa šķēli un siera šķēli, tad pārloka pāri gaļu no vienas puses un no otras puses, nostiprina ar irbulīti.
Miltus, sakultu olu un rīvmaizi liek katru savā lēzenā šķīvī. Sagatavoto gaļu vispirms apviļā miltos, tad olā, pēc tam vairākas reizes rīvmaizē (panēšanai var izmantot arī samaltas vai saberztas, nesaldinātas brokastu kukurūzas pārslas), rīvmaizi viegli piespiežot gaļai.
Pannā uzkarsē eļļu, cep gaļu no katras puses aptuveni 5 minūtes.
Izcepto šniceli viegli nosusina papīra dvielītī.