30Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
eļļa, cepšanai vistas aknas pēc garšasbaziliks pēc garšassāls pēc garšaspipari kivi rukola granātābols MĒRCEI:4 ĒKolīveļļa2 ĒKbaltvīna etiķis1 TKmedus pēc garšassāls1 ĒKgraudu sinepes
Pagatavošana
1
Akniņas apcep eļļā 2–3 minūtes no katras puses, pārkaisa ar sāli, drupinātiem melniem pipariem un kaltētu baziliku.
2
Kivi nomizo, sagriež daiviņās. Granātābolam atdala sēkliņas.
3
Uz šķīvja liek rukolu, uz pusēm pārgrieztas akniņas, un pārlej ar mērci, kuru gatavo, sajaucot visas tai nepieciešamās sastāvdaļas.
4
Salātus dekorē ar granātābola sēkliņām.
BrokastisLaunagsPannā cepts ēdiensBaziliksGraudu sinepesKiviLapu salātiVistas aknasGaļas salātiViegla vasaras maltīteGranātāboliBaltvīna etiķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit