Ziemassvētku rītā mīļos un sevi palutini ar pārslu vafelēm. Gardums smaržo pēc svētkiem un garšo bezgala labi, turklāt pārslas satur daudz vērtīgu vitamīnu, minerālvielu, beta-glikānu un šķiedrvielu. Nodrošina sāta izjūtu ilgam laikam. Recepti piedāvā Laura Grēviņa, bloga "Viens plus viens" autore.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 ola50 gsviests75 gkviešu milti50 gātri vārāmās auzu pārslas, piemēram, "Dobeles dzirnavnieks"150 mlpiens0.5 apelsīna miziņa2 ĒKbrūnais cukurs1 šķipsnakanēlis1 TKcepamais pulveris
Pagatavošana
1
Sviestu izkausē un atdzesē. Olu sakul un sajauc ar sviestu, cukuru, pienu un apelsīna miziņu.
2
Miltus sajauc ar pārslām, cepamo pulveri un kanēli.
3
Visu samaisi kopā. Cep sakarsētā vafeļu pannā, līdz vafeles zeltainas.
Labu apetīti un priecīgus svētkus!
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniBērnu ballītes ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasApelsīniAuzu pārslasBrūnais cukursCepamais pulverisKanēlisKviešu miltiOlasPiensSviestsVafeles
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit