Foto: Publicitātes attēls
24. novembrī Rīgā jau otro reizi teju 50 bārmeņi no 19 pasaules valstīm konkursā "Riga Black Balsam Global Сocktail Challenge 2016" gatavoja kokteiļus pēc savas unikālās receptes, izmantojot "Rīgas Melnā Balzama" līnijas dzērienus un sacentās par Rīgas Melnā Balzama kokteiļu meistara titulu. Nogaršo labākos konkursa kokteiļus, pagatavojot tos mājās pats!

Kokteiļa autore ir "Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016" 3. vietas ieguvēja Hirja Nīta no Igaunijas. Kokteiļa nosaukums dots par godu Ievai Ilvess, lai šis dzēriens, tāpat kā Tomasa Hendrika Ilvess un Ievas Ilvess savienība, būtu kā tilts starp Igauniju un Latviju.

5Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
20 mlRīgas Melnais balzams Element20 mlRīgas Melnais balzams upeņu20 ml"Fleur de Sureau Sauvage" liķieris10 mlmeloņu sīrups1.5 bāra karote citronu tējas liķieris15 mlcitronu sula

Pagatavošana

1

Kokteiļa pagatavošana ir pavisam vienkārša – visas sastāvdaļas lej kokteiļu jaukšanas traukā un samaisa. Dzērienu lej vīna glāzē. Glāzi dekorē ar zaļu lapiņu un kazeni un pasniedz!

ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME.
ALKOHOLISKO DZĒRIENU PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!