180Minūtes
15Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 gab.vārīti kartupeļi200 gtuncis savā sulā2 gab.vārīti burkāni5 gab.marinēti gurķi4 gab.vārītas olas1 gab.sīpols MĒRCEI:4 ĒKskābs krējums3 ĒKmajonēze1 TKsinepes pēc garšassāls pēc garšasmalti pipari DEKORĒŠANAI:6 gab.vārītas olas1 gab.vārīts burkāns
Pagatavošana
1
Kartupeļus un burkānus novāra ar visu mizu, nomizo, sarīvē un atdzesē ledusskapī. Sīpolu nomizo un sīki sakapā.
2
Gurķus sarīvē, nolej lieko šķidrumu.
3
Olas cieti novāra, salātu gatavošanai paredzētās noloba un sarīvē, dekorēšanai paredzētas pārgriež uz pusēm.
4
Gatavo mērci – trauciņā samaisa majonēzi ar krējumu, sinepēm, sāli un pipariem.
5
Apaļā traukā liek kartupeļu kārtu. Pārslaka ar mērci.
6
Tad liek tunča kārtu, sīpolus, gurķus, pārslaka ar mēci.
7
Liek burkānus, pārslaka ar mēci. Pārkaisa ar olām.
8
Salātus dekorē, no apļa formā izkārtotām vārītu olu pusītēm izveidojot pulksteņa imitāciju. "Pulksteņa" rādītājus un romiešu ciparus veido no vārītu burkānu salmiņiem.
9
Pirms pasniegšanas salātus uz pāris stundām liek ledusskapī.
Lai labi garšo!
VārīšanaBurkāniKartupeļiMarinēti gurķiPipariSinepesTuncis savā sulāZivju un jūras produktu salātiSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit