Foto: DELFI
Ātrā uzkoda, kas jo īpaši patiks bērniem – cīsiņi mīklā. Izvēlies tādus cīsiņus vai desiņas, kas pašam garšo vislabāk. Ēd, kamēr silts!
30Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

cīsiņi vai mednieku desiņas iepakojums kārtainā mīkla1 sakulta ola sezama sēkliņas

Pagatavošana

1

Kārtaino mīklu atlaidina. Cīsiņus vai mednieku desiņas sagriež nelielos gabaliņos.

2

Atlaidināto kārtaino mīklu sagriež tik platās strēmelēs, cik lieli ir desiņu gabaliņi. Desiņas/cīsiņus ietin kārtainajā mīklā, to nostiprina, lai nekas neveltos laukā un izkārto uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru.

3

Kad visas desiņas satītas, kārtaino mīklu apziež ar sakultu olu un apkaisa ar sezama sēkliņām.

4

Liek cepeškrāsnī (180°C) un cep aptuveni 15 minūtes vai ilgāk, līdz mīkla zeltaina.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!