30Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 TKolīveļļa1 sīpols1 burkāns1 selerijas kāts1 ĒKcukurs2 ĒKetiķis1 ĒKtomātu pasta400 gkonservēti tomāti1 ldārzeņu buljons140 grīsi saujapētersīļi
Pagatavošana
1
Lielā katlā uzkarsē eļļu un saber tajā sakapātu sīpolu, smalki sagrieztu burkānu un selerijas kātu. Dārzeņus apcep, līdz tie kļūst mīksti.
2
Tad pievieno cukuru un etiķi – karsē visu apmēram minūti. Uzreiz pēc tam dārzeņos iemaisa arī tomātu pastu.
3
Pēc tam dārzeņiem pievieno konservētos tomātus – ja gabaliņi lieli, tos nedaudz sakapā ar nazi. Visu pārlej ar buljonu, pieber zupai rīsus un vāra 20 minūtes, katliņam uzliekot vāku.
4
Kad zupa gatava, to pasniedz bļodiņās, virsū uzkaisot sakapātas pētersīļu lapiņas.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemVakariņu idejasVārīšanaBurkāniEtiķisOlīveļļaPētersīļiRīsiTomātu pastaDārzeņu zupasviegliDārzeņu buljonsIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit