15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
4 ĒKmanna400 mlpiens šķipsnasāls1 ĒKcukurs PERSIKIEM:2 persiki2 ĒKsviests2 ĒKbrūnais cukurs
Pagatavošana
1
Vāra mannas putru – katliņā uzvāra pienu, pieber tam sāli un cukuru garšai. Tad karstajā pienā saber mannu un apmaisa. Putru vāra aptuveni pusotru minūti, līdz manna lēnām uzbriest. Tad katliņam uzliek vāku, plīts liesmu nogriež un ļauj putrai piebriest.
2
Paralēli sagatavo persikus – augļus sagriež kubiņos. Pannā izkausē sviestu, saber persiku gabaliņus un pārber tiem cukuru. Apcep siltajā pannā, līdz persiki zeltaini un cukurs izkusis.
3
Putru saliek bļodiņās un tai virsū uzsēdina labu tiesu ar persikiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit