30Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
0.5 sarkanais kāposts1 ābols2 burkāni saujapētersīļi MĒRCEI:2 ĒKolīveļļa2 TKmedus2 ĒKābolu etiķis1 ĒKcitronu sula pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Kāpostus smalki sagriež. Burkānus un ābolu nomizo, sarīvē uz rupjās rīves. Pētersīļus smalki sakapā.
2
Visas sastāvdaļas ber salātu bļodā.
3
Gatavo mērci – nelielā burciņā liek visas mērcei nepieciešamās sastāvdaļas un sakrata, lai tās samaisītos. Tad mērci lej pāri salātiem.
4
Salātus kārtīgi apmaisa un ļauj dažas minūtes tiem ievilkties. Pēc tam pasniedz.
Lai labi garšo!
Mazkaloriju ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBurkāniMedusOlīveļļaSarkanais kāpostsĀbolu etiķisDārzeņu salātiBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit