8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 Cepumu "Selga" paciņas200 mlsaldais krējums150 gmarmelāde400 gbiezpiens3 ĒKcukurs0.5 ĒKvaniļas cukurs100 gtumšā šokolāde2 ĒKsviests
Pagatavošana
1
Biezpienu izberž caur sietu vai saspaida ar dakšiņu. Marmelādi sagriež kubiņos. Saputo saldo krējumu.
2
Bļodā liek biezpienu, pievieno cukuru, vaniļas cukuru, marmelādi un samaisa. Pievieno putukrējumu un uzmanīgi iecilā, līdz iegūst viendabīgu masu.
3
Veido trīsstūrveida mājiņas – uz cepuma pamatnes liek pildījumu, ko no abiem sāniem ierobežo ar diviem cepumiem, veidojot mājiņas jumtu. Lieko pildījumu nolīdzina ar nazi.
4
Bļodiņā liek šokolādi un sviestu un, ik pa laikam apmaisot, karsta ūdens peldē izkausē, līdz iegūst viendabīgu šokolādes mērci.
5
Pārlej cepumu mājiņas ar šokolādes mērci, pārkaisa ar krāsainiem cukura zirnīšiem.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemZiemassvētku receptesKristību ēdienkarteBērnu ballītes ēdieniMātes dienas ēdieniBiezpiensCukursSaldais krējumsSviestsTumšā šokolādeCiti saldēdieniviegliVaniļas cukursBez termiskas apstrādesCepumiMarmelāde
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit