Eva Demidova
Garšīgs veids kā izlietot ne vien maizes kastē aizķērušos čabatas kukulīti, bet arī saldētavā esošās ogas. Vienkāršs, ātrs un kārdinošs biezpiena un maizes sacepums ar ogām.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
kukulis ciabata piens saldētas mellenes2 paciņas biezpiens5 olas1 glāzecukurs pēc garšaskrējums

Pagatavošana

1

Čabatu izmērcē pienā. Mīkstos maizes gabaliņus pēc tam izkārto sacepuma traukā un pārber ar saldētām mellenēm.

2

Biezpienu sakuļ ar olām un cukuru. Ja ir vēlēšanās, pievieno arī mazliet krējumu. Biezpiena masu lej pāri sacepuma pamatnei. Liek cepeškrāsnī un cep 190°C aptuveni 45 minūtes, līdz gatavs.

Labu apetīti!

Iesūtīja: Eva Demidova

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!