60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
kukulis ciabata piens saldētas mellenes2 paciņas biezpiens5 olas1 glāzecukurs pēc garšaskrējums
Pagatavošana
1
Čabatu izmērcē pienā. Mīkstos maizes gabaliņus pēc tam izkārto sacepuma traukā un pārber ar saldētām mellenēm.
2
Biezpienu sakuļ ar olām un cukuru. Ja ir vēlēšanās, pievieno arī mazliet krējumu. Biezpiena masu lej pāri sacepuma pamatnei. Liek cepeškrāsnī un cep 190°C aptuveni 45 minūtes, līdz gatavs.
Labu apetīti!
Iesūtīja: Eva Demidova
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPasniegt atdzesētuCiabataMellenesOlasPiensSkābais krējumsPudiņiPlātsmaizes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit