Pārlocītā omlete ar plānām šķiņķa šķēlītēm un izteiksmīgo cietā siera garšu būs labs spēkpilnas dienas sākums. Baudi ar grauzdētu maizi un svaigajiem salātiem!
15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
3 olas1 sīpolloks50 gcietais siers Džiugas4 šķēlesžāvēts tītara šķiņķis30 gsviests1 ĒKolīveļļa pēc garšassāls, pipari

Pagatavošana

1

Bļodiņā sakuļ olas, iemaisa sagrieztus sīpollokus, šķipsniņu sāls un piparu.

2

Labi uzkarsē pannu, izkausē tajā sviestu, ielej nedaudz olīveļļas.

3

Samazina uguni un pannā ielej sakultās olas.

4

Cep uz nelielas uguns, līdz olu masa sāk sabiezēt, tad virspusi apber ar smalki rīvētu sieru un cep, līdz omletes virspuse ir stingri apcepusies.

5

Izceptās omletes vienā pusē liek šķiņķi un pārloka omleti uz pusēm.

6

Pasniedz uzreiz kopā ar zaļajiem salātiem un apbārstītu ar sieru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!