Džiugas
Svaigam dienas sākumam vai uzmundrinoši vieglām pusdienām – lapu salāti ar saldskābiem āboliem, kraukšķīgām sēkliņām un rīvētu sieru pikantumam.

Ēdiena pagatavošana:

10Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
lapu salāti citrona sula1 ĒKšķidrs medus1 ĒKgraudu sinepes50 mlolīveļļa pēc garšassāls, smaržīgie pipari2 skābeni āboli50 gcietais siers Džiugas1 ĒKsēkliņas

Pagatavošana

1

Salātlapas izkārto uz šķīvja, ābolu sagriež šķēlītēs, liek virsū salātiem un pārlej ar citrona sulu, lai ābols nepaliek tumšs gaisa ietekmē.

2

Mērcei - sajauc sinepes, medu un olīveļļu, līdz mērce kļūst viendabīga un pievieno to ēdienam.

3

Pārkaisa ar sēkliņām.

4

Sarīvē "Džiugas®" sieru un pārkaisa pāri salātiem - ēdiens gatavs!

Labu apetīti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!