
Ēdiena pagatavošana:
10Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
lapu salāti citrona sula1 ĒKšķidrs medus1 ĒKgraudu sinepes50 mlolīveļļa pēc garšassāls, smaržīgie pipari2 skābeni āboli50 gcietais siers Džiugas1 ĒKsēkliņas
Pagatavošana
1
Salātlapas izkārto uz šķīvja, ābolu sagriež šķēlītēs, liek virsū salātiem un pārlej ar citrona sulu, lai ābols nepaliek tumšs gaisa ietekmē.
2
Mērcei - sajauc sinepes, medu un olīveļļu, līdz mērce kļūst viendabīga un pievieno to ēdienam.
3
Pārkaisa ar sēkliņām.
4
Sarīvē "Džiugas®" sieru un pārkaisa pāri salātiem - ēdiens gatavs!
Labu apetīti!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit