40Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
250 gsaldie kartupeļi1 ĒKolīveļļa100 gbrokoļi60 gsojas pupiņas250 gvārīta kvinoja un brūnie rīsi200 gvārīta vista1 saujalapu salāti1 avokado1 ĒKsaulespuķu sēklas vai sēkliņu maisījums1 ĒKcitronu sula
Pagatavošana
1
Saldos kartupeļus sagriež nelielos gabaliņos, apviļā eļļā un cep cepeškrāsnī 180°C aptuveni 20 minūtes.
2
Tikmēr katliņā ar verdošu ūdeni noblanšē brokoļa gabaliņus un sojas pupiņas aptuveni 4 minūtes. Dārzeņus pēc tam nosusina.
3
Lielā bļodā ber iepriekš novārītas kvinojas un brūno rīsu maisījumu. Pievieno gabaliņos saplucinātu vārīto vistu, noblanšētos dārzeņus, salātu lapas un gabaliņos sagrieztu avokado. Salātiem pievieno arī siltos saldā kartupeļa gabaliņus.
4
Visu pārkaisa ar saulespuķu sēklām vai sēkliņu maisījumu un pārlej ar svaigi spiesto citrona sulu.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasCepeškrāsnsVārīšanaAvokadoBrokoļiKvinojaOlīveļļaSaldie kartupeļiSaulespuķu sēklasSojas pupiņasVistas gaļaDažādi salātiCitronu sula
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit