cepti banāni mīklā deserts saldais ēdiens
Foto: Shutterstock
Siltie banāni kraukšķīgas mīklas mētelītī. Pasniedz ar pūdercukuru un šokolādes mērci.
30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 banāni20 grīsu milti20 gmilti20 gkokosriekstu skaidiņas40 gpūdercukurs1 TKsāls150 mlūdens1 TKsoda augu eļļa cepšanai šokolādes mērce

Pagatavošana

1

Banānus nomizo un sagriež trešdaļās vai uz pusēm, ja tie ir nelieli.

2

Bļodā sajauc rīsu miltus, miltus, kokosriekstu skaidiņas, divas trešdaļas pūdercukura un sāli. ūdenī iemaisa sodu, izšķīdina to. Tad ūdeni pielej miltu masai un sajauc mīklu.

3

Paralēli dziļākā pannā vai katlā uzkarsē eļļu. Mīklā iemērc banānu gabaliņus, lai tie kārtīgi apklājas. Pēc tam banānus liek karstajā eļļā un fritē, līdz tie zeltaini un ar kraukšķīgu mīklas kārtiņu.

4

Kad visi banāni apcepti, tos saliek uz šķīvīšiem, apkaisa ar pūdercukuru un pasniedz ar šokolādes mērci.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!