30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 banāni20 grīsu milti20 gmilti20 gkokosriekstu skaidiņas40 gpūdercukurs1 TKsāls150 mlūdens1 TKsoda augu eļļa cepšanai šokolādes mērce
Pagatavošana
1
Banānus nomizo un sagriež trešdaļās vai uz pusēm, ja tie ir nelieli.
2
Bļodā sajauc rīsu miltus, miltus, kokosriekstu skaidiņas, divas trešdaļas pūdercukura un sāli. ūdenī iemaisa sodu, izšķīdina to. Tad ūdeni pielej miltu masai un sajauc mīklu.
3
Paralēli dziļākā pannā vai katlā uzkarsē eļļu. Mīklā iemērc banānu gabaliņus, lai tie kārtīgi apklājas. Pēc tam banānus liek karstajā eļļā un fritē, līdz tie zeltaini un ar kraukšķīgu mīklas kārtiņu.
4
Kad visi banāni apcepti, tos saliek uz šķīvīšiem, apkaisa ar pūdercukuru un pasniedz ar šokolādes mērci.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit