20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
350 gspageti140 gsaldētas vārītās garneles100 gsaldēti zirnīši1 olas dzeltenums1 citrona miziņa un sula1 saujasarīvēts Parmezāna siers
Pagatavošana
1
Katliņā liek vārīties spageti vai kādus citus garos makaronus, piemēram, "linguine". Trīs minūtes pirms vārīšanās beigām pievieno arī saldētās garneles un zirnīšus.
2
Kad makaroni, garneles un zirņi gatavi, nokāš to šķidrumu, bet pietaupa vienu krūzīti. Visu atstāj katlā. Tad makaronos iemaisa olu dzeltenumu, citronu sulu un miziņu, kā arī sarīvēto Parmezāna sieru. Visu apmaisa un pievieno pavisam nedaudz karsto makaronu ūdeni, lai viss labāk sajauktos.
3
Makaronus liek šķīvjos un pārkaisa ar sieru.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasRomantiskas vakariņasVārīšanaGarnelesOlasParmezāna siersSpagetiZirņiZivju un jūras produktu ēdieniMakaronu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit