makaroni spageti garneles pusdienas
Foto: Shutterstock
Ļoti ātri pagatavojama un garšām bagātīga makaronu maltīte ar garnelēm un zaļiem zirnīšiem. Tas viss šķīvī mīsies ar skābeno citronu un sāļo cieto sieru.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
350 gspageti140 gsaldētas vārītās garneles100 gsaldēti zirnīši1 olas dzeltenums1 citrona miziņa un sula1 saujasarīvēts Parmezāna siers

Pagatavošana

1

Katliņā liek vārīties spageti vai kādus citus garos makaronus, piemēram, "linguine". Trīs minūtes pirms vārīšanās beigām pievieno arī saldētās garneles un zirnīšus.

2

Kad makaroni, garneles un zirņi gatavi, nokāš to šķidrumu, bet pietaupa vienu krūzīti. Visu atstāj katlā. Tad makaronos iemaisa olu dzeltenumu, citronu sulu un miziņu, kā arī sarīvēto Parmezāna sieru. Visu apmaisa un pievieno pavisam nedaudz karsto makaronu ūdeni, lai viss labāk sajauktos.

3

Makaronus liek šķīvjos un pārkaisa ar sieru.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!