Foto: DELFI
Pavisam citādi salāti, kur lieliski harmonē sāļās, saldās, maigās un nedaudz pikantās garšu nianses.
20Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 gab.vistas fileja1 bundža konservēti turku zirņi2 gab.avokado200 gvīnogas125 gfetas siers MĒRCEI:100 gbezpiedevu jogurts saujaspināti2 gab.ķiploku daivas1 gab.neliels avokado pēc garšasgaršaugu maisījums pēc garšassāls

Pagatavošana

1

Vistas fileju pēc izvēles izvāra vai apcep uz pannas.

2

Pagatavo mērci, sablendējot jogurtu ar avokado mīkstumu, nomizotām ķiploku daivām, garšvielām un spinātiem. Lai mērce būtu pikantāka un biezāka, pievieno dažas drupačas fetas siera.

3

Bļodā liek mazos gabaliņos sagrieztu vistu, nokāstus turku zirņus, uz pusēm sagrieztas vīnogas, avokado un fetas siera gabaliņus. Pievieno mērci un visu rūpīgi samaisa.

Salāti vislabāk garšo tikko pagatavoti, ar mērci sajaukti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!