Foto: Kitija Giptere
Zibenīgi pagatavojamos, vienkāršos un ļoti sātīgos Valmieras salātus, kas ir nedaudz piemirsta pašmāju salātu klasika, iesaka Kitija Giptere no "Facebook" domubiedru grupas "Mēs gatavojam!".
10Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

400 gsiers4 marinēti gurķi4 vārītas olas4 ĒKmajonēze2 ĒKskābs krējums2 ĒKkečups

Pagatavošana

1

Vārītas olas, sieru un marinētus gurķus sarīvē, liek bļodā.

2

Pievieno kečupu, majonēzi, skābu krējumu un samaisa.

Ieteikums. Salātus var izmantot arī kā uzkodu, liekot uz maizītēm vai ietinot lavašā.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!