Sastāvdaļas
Pagatavošana
Uzkarsējiet krāsni līdz 200°C. Lieciet kartupeļus lielā bļodā.
Pievienojiet eļļu un kartupeļu garšvielu, sakratiet, lai pārklātu kartupeļus.
Lieciet kartupeļus lielā cepšanas traukā un cepiet krāsnī 30 minūtes, līdz tie kļūst mīksti un zeltaini brūni.
Pārkaisiet karbonādes ar gaļas kopējo garšvielu. Lielā pannā uz vidējas uguns uzkarsējiet eļļu.
Lieciet pannā karbonādes un cepiet, līdz tās kļūst viegli brūnas – aptuveni 2 minūtes no katras puses.
Pārlieciet karbonādes cepšanas traukā un cepiet krāsnī aptuveni 8 minūtes.
Fetas siera mērce: lieciet visas mērces sastāvdaļas – sieru, jogurtu, ķiploku, garšaugus – blenderī un izmantojiet pulsēšanas paņēmienu, lai iegūtu vienmērīgu masu.
Līdz pasniegšanai glabājiet ledusskapī. Pasniedziet kopā ar tomātu salātiem.