25Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 laša filejas0.5 ĒKolīveļļa1 ĒKSanta Maria citronpipari3 svaigu diļļu kātiņi CITRONPIPARU MĒRCEI:200 mlskābs krējums2 TKSanta Maria citronpipari PIEDEVĀM:200 gcukurzirņi0.5 TKsāls1 ĒKsviests
Pagatavošana
1
Uzkarsējiet krāsni līdz 200°C. Ieziediet lasi ar olīveļļu un lieciet cepamtraukā. Pārkaisiet lasi ar citronpipariem un cepiet krāsnī aptuveni 10 minūtes. Rotājiet ar svaigām dillēm.
2
Sajauciet traukā citronpiparus ar skābo krējumu un labi samaisiet!
3
Piepildiet ⅔ katla ar ūdeni, pievienojiet sāli un uzvāriet ūdeni.
4
Lieciet cukurzirņus verdošajā ūdenī un vāriet 1 minūti. Nokāsiet, samaisiet ar sviestu un pasniedziet bļodā.
5
Pasniedziet kopā ar vārītiem kartupeļiem un citronu
daiviņām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit