*Reklāmraksti 2017 - 884
Foto: Santa Maria
Krāsnī cepts lasis ar citronpipariem ļaus izbaudīt lasi jaunās garšu niansēs.
25Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 laša filejas0.5 ĒKolīveļļa1 ĒKSanta Maria citronpipari3 svaigu diļļu kātiņi CITRONPIPARU MĒRCEI:200 mlskābs krējums2 TKSanta Maria citronpipari PIEDEVĀM:200 gcukurzirņi0.5 TKsāls1 ĒKsviests

Pagatavošana

1

Uzkarsējiet krāsni līdz 200°C. Ieziediet lasi ar olīveļļu un lieciet cepamtraukā. Pārkaisiet lasi ar citronpipariem un cepiet krāsnī aptuveni 10 minūtes. Rotājiet ar svaigām dillēm.

2

Sajauciet traukā citronpiparus ar skābo krējumu un labi samaisiet!

3

Piepildiet ⅔ katla ar ūdeni, pievienojiet sāli un uzvāriet ūdeni.

4

Lieciet cukurzirņus verdošajā ūdenī un vāriet 1 minūti. Nokāsiet, samaisiet ar sviestu un pasniedziet bļodā.

5

Pasniedziet kopā ar vārītiem kartupeļiem un citronu
daiviņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!