25Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gmakaroni (piemēram, papardelle)2 TKsāls makaronu vārīšanai250 gbrokoļi2 ĒKrapšu eļļa3 vistas krūtiņas1 citrona miziņa1 ĒKcitrona sula2 ĒKkviešu milti300 mlsaldais krējums1.5 ĒKSanta Maria garšaugu maisījums ar ķiplokiem pēc garšassāls2 ĒKpētersīļi rotāšanai
Pagatavošana
1
Uzvāriet makaronus. Noskalojiet brokoli un sadaliet mazākos gabaliņos.
2
Vāriet 2 minūtes, tad atdzesējiet ledainā ūdenī. Nolieciet malā.
3
Sagrieziet vistu krūtiņas kubiņos, pārkaisiet ar kviešu miltiem. Pannā uzkarsējiet eļļu.
4
Apcepiet vistas gaļu, līdz tā kļūst zeltaini brūna. Pievienojiet rīvētu citrona miziņu un sulu pannas saturam. Samaisiet un brīdi pasutiniet.
5
Pievienojiet saldo krējumu un garšaugu maisījumu ar ķiplokiem. Ļaujiet mērcei sabiezēt. Pievienojiet mērcei uzvārītos makaronus un brokoļus.
6
Pievienojiet sāli pēc garšas.
7
Rotājiet ar smalki kapātiem pētersīļiem.
Pasniedziet uzreiz.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit