*Reklāmraksti 2017 - 885
Foto: Santa Maria
Makaroni ar vistas gaļu, citroniem un brokoļiem būs īsts glābiņš saspringtas darba dienas vakariņām.
25Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gmakaroni (piemēram, papardelle)2 TKsāls makaronu vārīšanai250 gbrokoļi2 ĒKrapšu eļļa3 vistas krūtiņas1 citrona miziņa1 ĒKcitrona sula2 ĒKkviešu milti300 mlsaldais krējums1.5 ĒKSanta Maria garšaugu maisījums ar ķiplokiem pēc garšassāls2 ĒKpētersīļi rotāšanai

Pagatavošana

1

Uzvāriet makaronus. Noskalojiet brokoli un sadaliet mazākos gabaliņos.

2

Vāriet 2 minūtes, tad atdzesējiet ledainā ūdenī. Nolieciet malā.

3

Sagrieziet vistu krūtiņas kubiņos, pārkaisiet ar kviešu miltiem. Pannā uzkarsējiet eļļu.

4

Apcepiet vistas gaļu, līdz tā kļūst zeltaini brūna. Pievienojiet rīvētu citrona miziņu un sulu pannas saturam. Samaisiet un brīdi pasutiniet.

5

Pievienojiet saldo krējumu un garšaugu maisījumu ar ķiplokiem. Ļaujiet mērcei sabiezēt. Pievienojiet mērcei uzvārītos makaronus un brokoļus.

6

Pievienojiet sāli pēc garšas.

7

Rotājiet ar smalki kapātiem pētersīļiem.

Pasniedziet uzreiz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!