*Reklāmraksti 2017 - 886
Foto: Santa Maria
Siltie vistas gaļas salāti ir viegli un izsmalcināti, bet vienlaikus sātīgi un sildoši.
25Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
3 vistas krūtiņas2 ĒKSanta Maria vistas gaļas garšvielas3 ĒKrapšu eļļa1 sagriezta sarkanā paprika1 rupji sagriezta ledus salātu galviņa100 gzirņu dīgsti2 smalki sagriezti, nogatavojušies tomāti0.5 šķēlītēs sagriezts gurķis2 seleriju kāti MĒRCEI:3 ĒKābolu sidra etiķis (vai cits maigs etiķis)2 ĒKSanta Maria vistas gaļas garšvielas0.5 smalki kapāts sarkanais sīpols3 ĒKolīveļļa

Pagatavošana

1

No abām pusēm pārkaisiet vistu krūtiņas ar vistas gaļas garšvielu. Pannā uzkarsējiet eļļu un apcepiet vistas gaļu uz vidējas uguns.

2

Cepiet vistas gaļu 3 minūtes no katras puses, līdz tā ir gatava un viegli brūna. Pārlieciet uz šķīvja.

3

Uzkarsējiet pannā eļļu. Noskalojiet un sagrieziet papriku lielos gabalos.

4

Cepiet papriku 3 minūtes no katras puses, līdz tā viegli apcepas un kļūst mīkstāka.

5

Pārlieciet uz šķīvja. Noskalojiet un lieciet salātu lapas, diedzētos zirņus, tomātus, gurķus, selerijas un papriku uz liela šķīvja.

6

Sagrieziet vistas gaļu šķēlītēs un pārkaisiet salātiem.

7

Salātu mērce: bļodā sajauciet etiķi, piedevu vistas gaļas ēdieniem, smalki kapātu sarkano sīpolu un eļļu. Pārlejiet mērci salātiem tieši pirms pasniegšanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!