25Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
3 vistas krūtiņas2 ĒKSanta Maria vistas gaļas garšvielas3 ĒKrapšu eļļa1 sagriezta sarkanā paprika1 rupji sagriezta ledus salātu galviņa100 gzirņu dīgsti2 smalki sagriezti, nogatavojušies tomāti0.5 šķēlītēs sagriezts gurķis2 seleriju kāti MĒRCEI:3 ĒKābolu sidra etiķis (vai cits maigs etiķis)2 ĒKSanta Maria vistas gaļas garšvielas0.5 smalki kapāts sarkanais sīpols3 ĒKolīveļļa
Pagatavošana
1
No abām pusēm pārkaisiet vistu krūtiņas ar vistas gaļas garšvielu. Pannā uzkarsējiet eļļu un apcepiet vistas gaļu uz vidējas uguns.
2
Cepiet vistas gaļu 3 minūtes no katras puses, līdz tā ir gatava un viegli brūna. Pārlieciet uz šķīvja.
3
Uzkarsējiet pannā eļļu. Noskalojiet un sagrieziet papriku lielos gabalos.
4
Cepiet papriku 3 minūtes no katras puses, līdz tā viegli apcepas un kļūst mīkstāka.
5
Pārlieciet uz šķīvja. Noskalojiet un lieciet salātu lapas, diedzētos zirņus, tomātus, gurķus, selerijas un papriku uz liela šķīvja.
6
Sagrieziet vistas gaļu šķēlītēs un pārkaisiet salātiem.
7
Salātu mērce: bļodā sajauciet etiķi, piedevu vistas gaļas ēdieniem, smalki kapātu sarkano sīpolu un eļļu. Pārlejiet mērci salātiem tieši pirms pasniegšanas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit