20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 bagete180 gkrēmsiers1 ola4 šķēlesšķiņķis vai bekons4 saulē kaltēti tomāti ķiploka daiviņas
Pagatavošana
1
Izgreb bagetes mīkstumu, izgriežot virsējā garozā iedobi.
2
Sajauc sieru ar olu, pievieno sagrieztu šķiņķi un kaltētus tomātus.
3
Masu pilda bagetē un cep cepeškrāsnī (180°C) 10 minūtes.
"Izgrebto maizi noteikti neizmet! Sagriez to kubiņos, apslaki ar eļļu un pievieno sasmalcinātu ķiploku. Maizes kubiņus izvieto blakus bagetei un cep vienlaicīgi, lai izveidojas grauzdiņi – noderēs salātiem!" iesaka Baranovskis.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit