Foto: Publicitātes attēls
Garda un sātīga bagete ar krēmsieru, šķiņķi un saulē kaltētiem tomātiem. Recepti piedāvā "Rimi" Gardēdis, šefpavārs Normunds Baranovskis.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 bagete180 gkrēmsiers1 ola4 šķēlesšķiņķis vai bekons4 saulē kaltēti tomāti ķiploka daiviņas

Pagatavošana

1

Izgreb bagetes mīkstumu, izgriežot virsējā garozā iedobi.

2

Sajauc sieru ar olu, pievieno sagrieztu šķiņķi un kaltētus tomātus.

3

Masu pilda bagetē un cep cepeškrāsnī (180°C) 10 minūtes.

"Izgrebto maizi noteikti neizmet! Sagriez to kubiņos, apslaki ar eļļu un pievieno sasmalcinātu ķiploku. Maizes kubiņus izvieto blakus bagetei un cep vienlaicīgi, lai izveidojas grauzdiņi – noderēs salātiem!" iesaka Baranovskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!