45Minūtes
16Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gcūkgaļas karbonāde3 ķiploka daiviņas1 sīpols pēc garšassāls pēc garšaspipari1 brokolis1 ziedkāposts2 paprikas ingvers eļļa MĒRCEI:1 glāzedārzeņu buljons1 ĒKmedus1 laima sula pēc garšasmalts koriandrs1 TKkartupeļu ciete
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež gabaliņos, apkaisa ar sāli, pipariem, sagrieztiem ķiplokiem, sarīvētu ingveru, apmaisa.
2
Ziedkāposta un brokoļu rozetes sālsūdenī vāra piecas minūtes un nokāš. Ja vārīs ilgāk, tad rozetes kļūs mīkstas un izjuks.
3
Sīpolu un papriku sagriež. Sakarsētā eļļā apcep cūkgaļu, liek klāt sīpolu un papriku, cep.
4
Karstam buljonam pievieno medu, laima sulu, koriandru un ingveru, pievieno arī nelielu ūdens daudzumu atšķaidītu kartupeļu cieti. Maisot uzkarsē.
5
Mērci pārlej gaļai ar dārzeņiem. Iemaisa ziedkāpostus un brokoļus, dažas minūtes pasautē.
Iesūtīja: Silvija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit