Foto: Privātais arhīvs
Gardi cūkgaļas gabaliņi saldskābā mērcē. Klāt baudi arī veselīgos dārzeņus, un par citām piedevām nebūs jāuztraucas. Labi garšo kopā ar rīsiem.
45Minūtes
16Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gcūkgaļas karbonāde3 ķiploka daiviņas1 sīpols pēc garšassāls pēc garšaspipari1 brokolis1 ziedkāposts2 paprikas ingvers eļļa MĒRCEI:1 glāzedārzeņu buljons1 ĒKmedus1 laima sula pēc garšasmalts koriandrs1 TKkartupeļu ciete

Pagatavošana

1

Gaļu sagriež gabaliņos, apkaisa ar sāli, pipariem, sagrieztiem ķiplokiem, sarīvētu ingveru, apmaisa.

2

Ziedkāposta un brokoļu rozetes sālsūdenī vāra piecas minūtes un nokāš. Ja vārīs ilgāk, tad rozetes kļūs mīkstas un izjuks.

3

Sīpolu un papriku sagriež. Sakarsētā eļļā apcep cūkgaļu, liek klāt sīpolu un papriku, cep.

4

Karstam buljonam pievieno medu, laima sulu, koriandru un ingveru, pievieno arī nelielu ūdens daudzumu atšķaidītu kartupeļu cieti. Maisot uzkarsē.

5

Mērci pārlej gaļai ar dārzeņiem. Iemaisa ziedkāpostus un brokoļus, dažas minūtes pasautē.

Iesūtīja: Silvija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!