15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 bundža konservēti turku zirņi1 saujaspināti150 gfetas siers pēc garšasKajēnas pipari1 ĒKolīveļļa
Pagatavošana
1
Turku zirņus nokāš. Pannā uzkarsē eļļu un saber tajā zirņus.
2
Apkaisa ar Kajēnas pipariem un apcep, līdz zirņi pavisam silti.
3
Tad pannai pievieno nomazgātas un saplucinātas spinātu lapiņas. Tām ļauj pannā sasilt, līdz tās nedaudz saplok.
4
Kad tas paveikts, turku zirņus ar spinātiem pārliek salātu bļodā un pārkaisa ar sadrupinātu fetas sieru.
Lai labi garšo!
Ziemassvētku receptesFetas siersKajēnas pipariOlīveļļaSpinātiTurku zirņiKarstie salātiDārzeņu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit