45Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
150 gcukurs150 grabarberi2 ĒKeļļa1 ola125 mlkefīrs1 TKvaniļas ekstrakts200 gmilti1 TKcepamais pulveris DRUMSTALĀM:50 gcukurs50 gmilti50 gsviests
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200°C. Mafinu pannā saliek papīra formiņas.
2
Rabarberus sagriež gabaliņos un apkaisa ar cukuru. Pagatavo drumstalas – cukuru saberž ar miltiem un sviestu, līdz iegūta drupataina masa.
3
Bļodā cukurotajiem rabarberiem piejauc eļļu, olu, vaniļas ekstraktu un kefīru. Tad pievieno miltus un cepamo pulveri, līdz iegūta vienmērīga mīkla.
4
Rabarberu mīklu liek mafinu formiņās. Apkaisa ar pagatavoto drumstalu mīklu. Mafinus liek cepeškrāsnī un cep 15–20 minūtes, līdz tie zeltaini un gatavi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit