Karlīna Latsone, www.irbene.lv

Ļoti garda un neparasta smēriņa recepte ar jaunajām pavasara gārsām, nātrītēm un pieneņu lapiņām. Iegūto krēmsieru visgardāk ēst ar maizītēm, iesaka Karlīna Latsone, bloga "ir.bene" autore.

720Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

400 gbezpiedevu jogurts pēc garšassāls saujanātres saujagārsas saujapieneņu lapiņas marle liels katls koka karote

Pagatavošana

1

Marli pārloka uz pusēm, ieliek katlā, ieliek tajā jogurtu un marles malas uzsien/aptin apkārt karotei, liek karoti uz katla malām un atstāj vismaz 12 stundas.

2

Pēc tam marli atsien, iegūto krēmsieru ieliek bļodiņā, pievieno šķipsniņu sāls un sakapātus zaļumus.

3

Visu samaisa un smērē uz maizītes – brokastis gatavas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!