"Ja ir vēlme panašķoties ar ko ļoti gardu un vienkārši pagatavojamu, šī būs īstā recepte, jo kas gan var būt vienkāršāk kā uztapināt brauniju? Receptē izmantotos kokosa un kakao sviestus vari aizstāt ar 150 gramiem saldkrējuma sviesta." – atklāj kulinārijas portāla "Gards, ka nenoēsties!" autore.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sakarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem.
Bļodā liek sviestu, izkausē, karstam pievieno sadrupinātu šokolādi, kārtīgi izmaisa, līdz šokolāde izkususi.
Citā bļodā samaisa cukuru ar miltiem un kakao. Pievieno olas, kārtīgi iemaisa. Pievieno bļodas saturam kausēto sviestu ar šokolādi, kārtīgi samaisa.
Cepamajā formā ievietojam pergamenta papīru un ieliekam šokolādes masu.
Cep aptuveni 25 minūtes režīmā "augša-apakša", karsto gaisu ieslēdzot tikai pēdējās piecās cepšanas minūtēs.
Labi izceptam brūnītim būtu jābūt mitram iekšpusē ar kraukšķīgu garoziņu. Cepšanas laiks ir atkarīgs no katras krāsns īpatnībām. Ir krāsnis, kas ļoti sausina, tad cepšanas laiks būs īsāks. Ja cepsi brūnīti gāzes plītī, ņem vērā, ka gāze vienmēr cepienu sausina vairāk.
Izcepto brūnīti atdzesē un tad sagriez kvadrātiņos.
Gards, ka nenoēsties!