Foto: Publicitātes attēls
Sātīgi un gardi olu, gurķu un avokado salāti. Visu sajauc ar mērcīti, kas pagatavota no grieķu jogurta un avokado.
30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
8 vārītas olas1 avokado150 ggrieķu jogurts0.5 TKDižonas sinepes pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari1 gurķis lociņi dilles maize pasniegšanai

Pagatavošana

1

Iesākumā pagatavo salātu mērci: līdz viendabīgai konsistencei sablenderē pusi no avokado ar jogurtu, sinepēm, sāli un pipariem.

2

Olas, gurķi un otru avokado pusi sagriež nelielos kubiņos.

3

Sagrieztos produktus pārlej ar mērci un samaisa ar sakapātiem zaļumiem, pirms pasniegšanas pārkaisa ar sezama sēklām.

4

Salātus ēd tāpat vai liek starp maizes šķēlītēm.

Recepti piedāvā uztura speciāliste Jevgēnija Jansone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!