Ļoti garda un vienkārša kūka ar ogām un krēmsiera glazūru. To varēsi pagatavot pavisam ātri, ja izmantosi gatavo kūku maisījumu – atliks vien pievienot nepieciešamo šķidrumu, lai iegūtu mīklu. Recepti piedāvā bloga "Viensplusviens.lv" autore Laura Grēviņa.
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
ātrais kūkas maisījums, piemēram, "Dobeles dzirnavnieks"2 ĒKzemesriekstu sviests1 ĒKkakao GARNĒJUMAM:300 mlsaldais krējums100 gkrēmsiers100 gpūdercukurs ogas mazie zefīriņi
Pagatavošana
1
Pagatavo kūkas mīklu pēc norādēm uz iepakojuma. Mīklai papildus pievieno kakao un zemesriekstu sviestu.
2
Mīklu lej ietaukotā cepamformā. Cep 180 grādos 25–30 minūtes. Kad biskvīts gatavs, to atdzesē.
3
Krēmu pagatavo, kamēr kūka cepas. Saputo saldo krējumu. Putošanas beigās pievieno krēmsieru un cukuru, un saputo ar mikseri visu kopā.
4
Kūkas biskvītu sagriež uz pusēm. Sagatavoto krēmu iesmērē starp biskvīta pusēm un uz kūkas virsmas. Dekorē ar ogām un mazajiem zefīriņiem.
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuPūdercukursRiekstu sviestsSaldais krējumsTortes un kūkasviegliZefīrsKakaoOgasKrēmsiers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit