Laura Grēviņa, viensplusviens.lv

Ļoti garda un vienkārša kūka ar ogām un krēmsiera glazūru. To varēsi pagatavot pavisam ātri, ja izmantosi gatavo kūku maisījumu – atliks vien pievienot nepieciešamo šķidrumu, lai iegūtu mīklu. Recepti piedāvā bloga "Viensplusviens.lv" autore Laura Grēviņa.

9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
ātrais kūkas maisījums, piemēram, "Dobeles dzirnavnieks"2 ĒKzemesriekstu sviests1 ĒKkakao GARNĒJUMAM:300 mlsaldais krējums100 gkrēmsiers100 gpūdercukurs ogas mazie zefīriņi

Pagatavošana

1

Pagatavo kūkas mīklu pēc norādēm uz iepakojuma. Mīklai papildus pievieno kakao un zemesriekstu sviestu.

2

Mīklu lej ietaukotā cepamformā. Cep 180 grādos 25–30 minūtes. Kad biskvīts gatavs, to atdzesē.

3

Krēmu pagatavo, kamēr kūka cepas. Saputo saldo krējumu. Putošanas beigās pievieno krēmsieru un cukuru, un saputo ar mikseri visu kopā.

4

Kūkas biskvītu sagriež uz pusēm. Sagatavoto krēmu iesmērē starp biskvīta pusēm un uz kūkas virsmas. Dekorē ar ogām un mazajiem zefīriņiem.

Foto: Laura Grēviņa, viensplusviens.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!