12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
250 gsarīvēts ķirbis120 gmaltas mandeles150 gmilti200 gcukurs4 olas0.5 citrona sula1 citrona miziņa50 gmedus1 TKsviests0.5 cepamais pulveris, paciņa0.5 TKkanēlis100 gpūdercukurs
Pagatavošana
1
Uzsildītu citrona sulu ar medu pievieno saputotām olām, kam pievienots arī cukurs. Maisījumam pieliek sarīvētu ķirbi, maltas mandeles, miltus, cepamo pulveri, kanēli, iemaisa mīklā.
2
Ar sviestu iesmērē cepamo papīru, apkaisa ar citrona mizas skaidiņām (lai kūka nepiedeg) un liek sagatavoto mīklu. Kūku cep mēreni karstā krāsnī (180°C) apmēram stundu.
Padoms – ja gadās lielas olas, tad varbūt būs jāpievieno vairāk miltu.
Iesūtīja: Maruta
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCepamais pulverisCitroniCukursKanēlisMandelesMedusMiltiOlasSviestsCitronu sulaķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit